Automatische beregening kopen

Automatische beregening is een systeem waarbij beregening van planten, gewassen of tuinen gebeurt zonder dat er iemand aanwezig hoeft te zijn om het te regelen. Dit gebeurt met behulp van een automatische regenmeter of een sensor die de grondvochtigheid meet, of door middel van een timer die bepaalt wanneer beregening plaatsvindt. Alle benodigdheden voor het installeren van een automatische beregening vind je bij Onlineberegening.nl. Bekijk op deze pagina al onze producten of lees verder voor meer informatie.

Verder lezen

48 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Hoe automatiseer je een beregeningsinstallatie?

Wil je efficiënter gaan werken door je beregening te automatiseren? De basis van een automatisering ligt bij een beregeningscomputer. Deze beregeningscomputer stuurt programma's en magneetkleppen aan, welke je handmatig maar ook automatisch door middel van onze WiFi-module kan instellen.

Kan automatische beregening ook in kleine tuin geplaatst worden?

Een geautomatiseerde beregeningsinstallatie kan zeker in een kleine tuin geplaatst worden. De beregeningscomputer bestaat uit twee tot acht programma's, waarmee elke tuin automatisch beregend kan worden.

Wat kost een geautomatiseerd beregeningssysteem?

De kosten verschillen per tuin, hoe groter de tuin hoe meer je betaalt. De onderdelen zijn geheel naar wens samen te stellen, waarbij wij kwaliteit leveren voor een voordelige prijs. Bekijk ook onze complete verdeelstation waarbij alle benodigde materialen voor je zijn voorgemonteerd en je dit veel moeite bespaard. 

Automatische beregening kopen

Voordelen van automatische beregening

Automatische beregening heeft verschillende voordelen. Zo hoeft je er niet zelf aan te denken om te beregenen en hoef je niet bang te zijn dat je planten uitdrogen. Bovendien kan automatische beregening helpen om water te besparen, omdat het systeem alleen beregent als dat nodig is en niet te veel water gebruikt. Automatische beregening is ook geschikt voor grote gebieden, omdat het beregenen van zo'n gebied handmatig tijdrovend en arbeidsintensief zou zijn.

 

Automatische beregening met beregeningscomputer

Er zijn verschillende soorten automatische beregeningssystemen beschikbaar, afhankelijk van de grootte van het gebied dat bewaterd moet worden en de waterbron die wordt gebruikt. Zo bieden wij onder andere verschillende automatische beregeningsystemen aan met een beregeningscomputer. Een beregeningscomputer kan worden ingesteld om beregening te starten op bepaalde tijden van de dag of op basis van de grondvochtigheid. Dit kan worden gedaan door middel van een regenmeter of sensor die de grondvochtigheid meet, of door middel van een timer die bepaalt wanneer beregening plaatsvindt. Een beregeningscomputer kan ook worden geprogrammeerd om beregening aan te passen aan het weer, zodat beregening bijvoorbeeld uitgesteld kan worden als het regent of als er een droogteperiode is.

Ontdek ons aanbod

Naast diverse beregeningscomputers hebben wij diverse aanvullende producten in ons aanbod om de installatie van jouw automatische beregening compleet te maken. Maak kennis met ons aanbod:

Klik op de gewenste categorie en ontdek de producten. Voor vragen over het aanleggen van een automatisch beregeningssysteem neem je contact met ons op. Wij adviseren je graag.

 

Bestel jouw automatische beregening online

Heb je de producten gevonden die je zocht? Plaats deze eenvoudig in je winkelwagen en bestel direct. Bij Onlineberegening.nl geniet je van een snelle levering aan huis. Ben je hovenier? Maak dan een zakelijk account aan. Zo plaats je nog sneller en makkelijker een bestelling. Voor vragen over één van onze producten of bij behoefte aan advies kan je contact met ons opnemen. Dit doe je door ons een berichtje te sturen via WhatsApp of stuur een mail via [email protected]. Wij helpen je graag.