Hoveniers

Voor de hovenier

 

Ben je als hovenier op zoek naar een shop waar je al je beregeningsmaterialen voor je tuinproject en klus kan bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Online Beregening is een webshop met een groot assortiment beregeningsmaterialen. Bij ons kan je terecht om je materialen te bestellen voor de aanleg van een complete beregeningsinstallatie. Wij kennen de markt en werken graag met je samen om mooie tuinprojecten te realiseren. Persoonlijke aandacht en advies vinden wij ten slotte ook heel belangrijk, om samen met jou mee te denken in mogelijkheden en advies te geven wanneer nodig.

 

Wat bieden wij jou?

 

Wij hebben voor jou als hovenier veel te bieden. In ons assortiment vind je naast de vele artikelen ook complete en voorgemonteerde beregeningssets, waardoor wij jou veel werk uit handen kunnen nemen. 

 

Maak een zakelijk account aan en profiteer van grote voordelen! Je kan via je eigen account de speciale hoveniersprijzen bekijken en genieten van persoonlijke kortingscodes en scherpe prijzen. Ook kan je eenvoudig je facturen in een overzicht bekijken en voor verschillende bezorgopties kiezen.

 

Kortom staan wij graag voor jou als hovenier klaar en denken graag met jou mee.

 

 

  • Snelle levering: bij onlineberegening.nl profiteer je van een supersnelle levering, zodat je bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis is. Heb je het product toch eerder nodig? Neem contact met ons op of vraag een spoedlevering aan.

 

  • Persoonlijke kortingscodes: jij scoort bij ons leuke en scherpe prijzen en als hovenier ontvang je extra korting met persoonlijke kortingscodes.

 

  • Levering op de klus: Wij leveren niet alleen door heel Nederland, wij kunnen tegen meerprijs ook de beregeningsmaterialen op jouw klus afleveren. Zo heb jij jouw benodigde materialen direct bij de hand.

 

  • Bestelde producten meteen nodig: Heb jij het product welke je besteld hebt vrijwel direct nodig? Neem contact met ons op en wij zorgen dat jouw bestelling binnen 1 á 2 uur gereed staat om af te halen in ons magazijn. 

 

  • Gratis advies: Weet je niet zeker hoe je de beregeningsinstallatie aanlegt? Aarzel niet, maar neem direct contact met ons op zodat wij jou kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar!

 

 

Vragen?

 

Heb je vragen over het aanmaken van een zakelijk account of heb je andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice op werkdagen van 8:00 en 17:00 uur. Wij helpen je graag!