• Rainbird

Rainbird beregening

Rainbird staat bekend om zijn hoogkwalitatieve producten op het gebied van beregening. Bij Onlineberegening.nl bieden we een ruime keuze in producten van Rainbird. Denk hierbij aan pop-up gazonsproeiers, verschillende nozzles en beregeningscomputers. Ontdek ons Rainbird assortiment hieronder!

Verder lezen

31 products

Rainbird beregening

Over Rainbird

Zeg je Rainbird, dan zeg je kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van beregeningsoplossingen. Sinds de oprichting in 1933 heeft het bedrijf een prominente positie ingenomen in de markt van beregening. Met een focus op innovatie en hoogwaardige producten is Rainbird uitgegroeid tot een marktleider die wereldwijd wordt erkend. Hun toewijding aan excellentie heeft hen geholpen om een reputatie op te bouwen als een betrouwbare partner voor tuiniers en professionals in de groenvoorziening.

 

Rainbird sproeiers en nozzles

Een van de meest bekende en populaire opties zijn de Rainbird pop-up sproeiers. Deze sproeiers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, geschikt voor tuinen van elke omvang. Het unieke kenmerk van de pop-upsproeier is dat deze uit het gazon omhoog komt wanneer de watertoevoer wordt ingeschakeld en weer verdwijnt wanneer de toevoer wordt uitgeschakeld. Hierdoor blijft je gazon vrij van obstakels en krijg je een strak en verzorgd uiterlijk. Om het sproeibereik van de pop-upsproeiers nauwkeurig af te stemmen op de behoeften van je tuin, biedt Rainbird een assortiment nozzles aan. Deze nozzles zijn compatibel met de pop-upsproeiers van het type 1800 tot 8000 en zijn instelbaar in een hoek van 40° tot 360°.

 

Rainbird beregeningscomputers

Bij Onlineberegening.nl vind je een uitgebreid assortiment Rainbird beregeningscomputers. Deze slimme apparaten zijn ontworpen om de watergift aan je planten te optimaliseren en tegelijkertijd water te besparen. Om nog meer gemak uit je Rainbird beregeningscomputer te halen, bieden we ook handige accessoires aan. Ga bijvoorbeeld voor een wifi module waarmee je je beregeningscomputer eenvoudig kunt bedienen via je smartphone. Daarnaast kun je ervoor kiezen om regen- of vorstsensoren aan je beregeningscomputer toe te voegen, zodat deze automatisch wordt uitgeschakeld wanneer dat nodig is.

 

Hoeveel Rainbird sproeiers kunnen er op één pomp?

Een veelgestelde vraag is hoeveel Rainbird sproeiers er op één beregeningspomp kunnen worden aangesloten. Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder de capaciteit van de pomp, de waterdruk en het type sproeiers dat je gebruikt. Over het algemeen kunnen meerdere sproeiers worden aangesloten op één pomp, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de waterdruk en het debiet voldoende zijn

 

Waarom kiezen voor Onlineberegening.nl?

Waarom zou je voor Onlineberegening.nl moeten kiezen? Hier zijn enkele redenen:

  • Breed assortiment: We bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten van topmerken zoals Rainbird, Hunter en Gardena.
  • Deskundig advies: Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en het oplossen van eventuele problemen.
  • Snelle levering: We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, zodat je snel aan de slag kunt met je beregeningssysteem.

 

Rainbird beregening aanschaffen bij Onlineberegening.nl!

Wacht niet langer en verbeter je tuin met Rainbird beregeningsproducten van Onlineberegening.nl! Met ons uitgebreide assortiment en deskundige advies ben je verzekerd van een optimale ervaring. Aarzel bij vragen dan ook niet om contact met ons op te nemen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om je tuin te voorzien van een hoogwaardig en efficiënt beregeningssysteem!