• Rainbird

Rainbird beregening

Rainbird staat bekend om zijn hoogkwalitatieve producten op het gebied van beregening. Onlineberegening.nl biedt een ruime keuze aan in de producten Rainbird. Denk hierbij aan pop-up gazonsproeiers, diverse nozzles en beregeningscomputers. Bestel vandaag nog en ontdek het gebruiksgemak van slimme tuinbewatering met Rainbird!

Verder lezen

25 products

Rainbird beregening

Mis je een artikel?

Ben je op zoek naar een product, maar kan je het niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het merk Rainbird

Wie Rainbird zegt, die zegt kwaliteit. Rainbird is een wereldwijd merk op het gebied van irrigatiesystemen en beregeningsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1933 en heeft sindsdien een grote plek in de markt van beregening. Door middel van innovatie en kwaliteit is Rainbird uitgegroeid tot een marktleider die bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

Rainbird beregeningscomputers

Verbeter je tuin door middel van de beregeningscomputer van Rainbird, welke op onze webshop verkrijgbaar zijn. Deze slimme apparaten maken het gemakkelijk om de watergift aan je planten te beheren en tegelijkertijd water te besparen. Beregeningscomputers bestaan uit 2 tot 48 zones, welke afzonderlijk beregend kunnen worden door middel van beregeningsprogramma's. Zo is er voor elke situatie wel een geschikte beregeningscomputer. 

Onlineberegening.nl biedt verschillende Rainbird beregeningscomputers aan, bekijk ze op deze pagina.

WiFi-module en regensensoren

Er zijn diverse manieren om nog meer gemak van je beregeningscomputer te ervaren. Denk aan de Rainbird WiFi-module LNK2, welke het mogelijk maakt om je beregeningscomputer via een smartphone te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om regen- of vorstsensoren aan je computer te koppelen.

h3>Rainbird sproeiers

Rainbird biedt een breed scala aan sproeiers die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke tuin te voldoen. De meest bekende sproeiers zijn de Rainbird pop-upsproeiers. Deze pop-upsproeiers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, zo is er altijd een pop-upsproeier geschikt voor de allerkleinste tot de grootste tuin. De pop-upsproeier verschijnt vanuit het gazon wanneer de watertoevoer wordt ingeschakeld en verdwijnt in het gazon wanneer de toevoer is uitgeschakeld. Zo vormt je gazon een strak geheel zonder obstakels.

Rainbird nozzles voor pop-upsproeier

Met behulp van nozzles stel je eenvoudig het sproeibereik in van een pop-upsproeier. De nozzles zijn verkrijgbaar voor de pop-upsproeier 1800 t/m 8000 en is instelbaar in een hoek van 40° tot 360°. Door middel van de Rainbird schroevendraaier zijn deze Rainbird nozzles eenvoudig te verwisselen.

Bekijk hier het aanbod in de diverse nozzles van Rainbird.

 

Rainbird kleppendozen