Koppelingen voor de druppelslang

Gebruik koppelingen voor het verbinden of aftakken van een druppelslang. Bij Onlineberegening.nl vind je alle hulpstukken en onderdelen die je nodig hebt voor het aanleggen van een druppelslang in je tuin.

 

Welke koppelingen aansluiten op druppelslang?

 

Druppelslangen hebben een buitendiameter van 16 mm. Daarnaast heeft een druppelslang een dunnere wanddikte dan een tyleenslang van 16 mm. Dit maakt het mogelijk om alleen druppelslangkoppelingen te gebruiken voor het monteren van een druppelslang. Weet je niet zeker welk hulpstuk je nodig hebt? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder!

 

 

 

6 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Hoe leg je een druppelslang aan?

Plaats de druppelslang tussen de planten door en verbind de druppelslang met koppelingen. Met behulp van de koppelingen maak je een aftakking, bocht of verbinding van de druppelslang. 

Waar druppelslang op aansluiten?

De meeste druppelslangen hebben een diameter van 16 mm, waardoor je de druppelslang eenvoudig door middel van een gewenste PP koppeling aan een tyleenslang of tuinslang kan verbinden. Ook kan je de druppelslang aan een bestaande beregeningsinstallatie aansluiten.

Welk materiaal koppelingen heb ik nodig?

Voor het verbinden van een druppelslang zijn de PP koppelingen geschikt. Deze PP koppelingen kunnen in het bijzonder gebruikt worden voor het verbinden of aftakken van een druppelslang. Voor elke aansluiting hebben wij de juiste PP hulpstukken op voorraad.