Druppelslang toebehoren

Wanneer je een druppelslang in de tuin aanlegt zijn er verschillende koppelingen om het aanleggen eenvoudiger te maken. Denk hierbij aan een tyleenschaar waarmee je de leiding kan inkorten om vervolgens met de afbramer de bramen te verwijderen. Ook is het gebruik van grondpennen een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat de druppelslang op zijn plaats blijft en geen mogelijkheid krijgt om te verschuiven. Zo combineer je verschillende accessoires voor een optimale aanleg en verbinding voor de druppelslang.

8 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Waarom is het gebruik van een ontbramer belangrijk?

Bij een slang of leiding vanaf 50 mm is het belangrijk dat er een ontbramer/afbramer wordt gebruikt. De afbramer zorgt ervoor dat er geen bramen oftewel scherpe opstaande randen te vinden zijn op de leiding, welke lekkages kunnen veroorzaken. 

Wat heb ik nodig om een snelkoppeling te plaatsen?

Voor het plaatsen van een snelkoppeling heb je vrijwel alleen Teflon tape nodig. Bij elke koppeling staat op de pagina een beschrijving hoe je de desbetreffende koppeling kan aansluiten. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet, maar neem contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder!

Waarom zijn ijzeren grondpennen belangrijk?

Vaak zie je bij een druppelslang zwarte grondpennen van kunststof, maar wij bieden bewust ijzeren grondpennen aan. Deze grondpennen geven naast een strakke uitstraling tegelijk een stevige en robuuste bevestiging. Zo krijgt de druppelslang geen enkele mogelijkheid om te verplaatsen.