Tyleen/PE koppelingen

Bij Onlineberegening.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige Tyleen / PE koppelingen voor uw beregenings- en besproeiingssysteem. Deze flexibele, duurzame en bestendige koppelingen zijn geschikt voor verschillende toepassingen en zorgen voor een betrouwbare verbinding tussen uw Tyleen / PE slangen. In deze tekst vertellen wij u meer over Tyleen / PE koppelingen, de toepassingen, de voordelen en waarom u bij Onlineberegening.nl moet bestellen.

Verder lezen

14 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wat is een tyleenkoppeling?

Om een tyleenslang te verbinden is het gebruik van tyleenkoppelingen een vereiste. Met deze koppelingen kan je niet alleen een leiding verbinden, maar ook de leiding aftakken naar een gewenste richting.

Welke tyleenkoppeling heb ik nodig?

Wil je een bocht vormen met een tyleenslang? Maak dan gebruik van een tyleen knie 90°. Wil je de tyleenslang toch liever aftakken, gebruik dan een tyleen T-stuk 45°/90°. Om een overgang te maken van tyleen naar schroefdraad, gebruik je een tyleen draadfitting. Zo is er voor elke verbinding een eenvoudige koppeling beschikbaar.

Hoe kom ik achter de maat van het schroefdraad?

De maat van het schroefdraad wordt aangegeven met ("), ook wel duims' genoemd. Op de meeste koppelingen staat de maat aangegeven en kan je een bijpassende koppeling kiezen. Als er geen maat op de koppeling staat, kan je de afmeting omrekenen met behulp van deze pagina: Afmeting berekenen.

Tyleen/PE koppelingen

Wat zijn tyleenkoppelingen?

 

Tyleen / PE koppelingen zijn gemaakt van polyethyleen (PE), een thermoplastisch materiaal dat bekend staat om zijn hoge sterkte, flexibiliteit en bestendigheid tegen chemicaliën en weersinvloeden. Tyleen / PE koppelingen zijn speciaal ontworpen om een betrouwbare en waterdichte verbinding te maken tussen Tyleen / PE slangen. Deze koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals het aansluiten van sproeiers, druppelaars en pompen.

 

De toepassingen

 

Tyleen / PE koppelingen worden veel gebruikt in beregenings- en besproeiingssystemen, maar zijn ook geschikt voor andere toepassingen, zoals waterleidingen en zwembadinstallaties. Door hun flexibiliteit en duurzaamheid zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in situaties waarin er sprake is van druk- en temperatuurveranderingen, zoals bijvoorbeeld bij vorst. Daarnaast zijn Tyleen / PE koppelingen eenvoudig te monteren en demonteren, wat zorgt voor een efficiënt en kostenbesparend installatieproces.

 

Voordelen van het gebruik van Tyleen / PE koppelingen

 

Het gebruik van Tyleen / PE koppelingen heeft diverse voordelen. Zo zijn deze koppelingen bestendig tegen corrosie, waardoor ze een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vereisen. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en flexibel, waardoor ze eenvoudig te transporteren en te installeren zijn. Ook zijn Tyleen koppelingen bestendig tegen hoge druk en temperaturen, wat zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding.

 

Waarom bestellen bij Onlineberegening.nl?

 

Onlineberegening.nl is dé specialist op het gebied van beregeningssystemen en biedt een uitgebreid assortiment aan Tyleen / PE koppelingen. Bij ons vindt u koppelingen van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en advies op maat. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en staan daarom altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

In het kort

 

Tyleen / PE koppelingen zijn zeer geschikt voor toepassingen waarbij er sprake is van druk op de leiding. De koppelingen zijn licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk te monteren en demonteren. Bij Onlineberegening.nl vindt u een ruim aanbod aan Tyleen koppelingen van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen.

 

Wat kunt u verwachten?

Onze advies op maat en een uitstekende service, zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw beregeningssysteem. Door te kiezen voor Tyleen / PE koppelingen van Onlineberegening.nl bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

 

We hebben meer!

Bij Onlineberegening.nl kunt u niet alleen terecht voor deze koppelingen, maar ook voor andere producten voor uw beregeningssysteem, zoals sproeiers, slangen en pompen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Door te kiezen voor Onlineberegening.nl bent u verzekerd van een optimaal werkend beregeningssysteem.