DAN-sproeiers

Bij Onlineberegening.nl zijn we trots op ons assortiment hoogwaardige DAN-sproeiers, die een efficiënte en effectieve manier bieden om gewassen en tuinen te besproeien. In deze tekst vertellen we je graag meer over deze handige sproeiers en waarom je voor kwaliteit moet kiezen bij het besproeien van jouw gewassen.

Verder lezen

4 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wat is het verschil tussen de gekleurde nozzles?

Het verschil in de nozzles kenmerkt zich niet alleen aan het uiterlijk, maar ook aan de capaciteit. Zo verbruiken de DAN-sproeiers bij 2,5 bar met een blauwe nozzle 360 liter per uur, een gele nozzle 450 liter en een DAN-sproeier met een groene nozzle 550 liter per uur. 

Kan de sproeier voor nachtvorstbestrijding worden toegepast?

Een DAN-sproeier is niet alleen een turbinesproeier voor het volle veld, maar dient ook als nachtvorstbestrijding. Schakel de sproeier in bij vorst om kapot vriezen van het gewas te voorkomen.

DAN-sproeiers

DAN-sproeiers staan bekend om hun hoge conform en betrouwbaarheid. De DAN-sproeiers zijn geschikt voor het beregenen van middelgrote oppervlakken zoals een gazon of een grasveld. De turbine aangedreven sproeiers zorgen voor een fijne en gelijkmatige neerslag, waardoor de graszoden evenveel voeding toegediend krijgen en het dichtslaan van de grond voorkomt. 

 

Wat zijn DAN-sproeiers?

DAN-sproeiers zijn sproeiers van hoge kwaliteit die in staat zijn om grote oppervlakten te besproeien met een gelijkmatige verdeling van water. Deze sproeiers zijn ontworpen om de waterdruk om te zetten in een nevel, waardoor de gewassen of planten gelijkmatig worden besproeid en zo gezond blijven. Bovendien hebben DAN-sproeiers een lange levensduur en zijn ze eenvoudig in gebruik.

 

Voordelen van een DAN-sproeier van hoge kwaliteit

  • Een gelijkmatige verdeling van water over een groot oppervlak
  • Efficiënter watergebruik en minder verspilling van water
  • Hogere opbrengsten van gewassen en gezondere planten
  • Gemakkelijk te installeren en te onderhouden
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid

 

Aanleggen van een DAN-sproeier

Het aanleggen van een DAN-sproeier is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om een goede plaats te kiezen voor de sproeier, waarbij rekening wordt gehouden met de grootte van het te besproeien oppervlak en de waterdruk. Een goede installatie en het gebruik van kwalitatieve onderdelen, zoals koppelingen en slangen, zorgen voor een efficiënte en betrouwbare werking van de sproeier.

 

DAN-sproeier super 10

De DAN-sproeier super 10 is een uitstekende keuze voor het besproeien van grote oppervlakken. Deze sproeier heeft een groot bereik en een hoge wateropbrengst, waardoor deze zeer geschikt is voor de besproeiing van bijvoorbeeld sportvelden, tuinen, parken en kassen.

De keuzes bij de super 10 zijn:

  1. Blauwe nozzle – Bij 5 bar 360 liter per uur
  2. Gele nozzle – Bij 5 bar 450 liter per uur
  3. Groene nozzle – Bij 5 bar 550 liter per uur

 

Waarom bestellen bij Onlineberegening.nl?

Bij Onlineberegening.nl zijn we gespecialiseerd in beregening en kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste sproeiers en accessoires voor jouw situatie. We bieden een breed assortiment van hoogwaardige DAN-sproeiers, waaronder de populaire super 10. Bovendien hebben we een snelle en betrouwbare levering, uitstekende klantenservice en scherpe prijzen. Bestel jouw DAN-sproeiers bij Onlineberegening.nl en bespaar tijd en geld, terwijl je zorgt voor een gezonde en efficiënte besproeiing van jouw tuin.