Pop-up sproeiers

Bij Onlineberegening.nl zijn we gespecialiseerd in beregeningssystemen en daarom willen we graag meer vertellen over pop-up sproeiers. Op deze pagina leggen we uit wat pop-up sproeiers zijn, welke voordelen ze bieden en hoe je ze kunt aanleggen. 

Verder lezen

34 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wat is het bereik van een pop-upsproeier?

Een pop-upsproeier heeft een bereik van zo'n vijf tot elf meter. Ook is het mogelijk om een pop-upsproeier op standaard te bestellen, waardoor het sproeibereik kan worden verhoogd en het een bereik uitoefent van 9 tot 14 meter.

Waar kan ik een pop-upsproeier mee afstellen?

Het bereik van een pop-upsproeier is eenvoudig af te stellen met een RainBird schroevendraaier. Draai tegen de klok in om het sproeibereik te vergroten en met de klok mee wanneer je het sproeibereik wil verkleinen.

Wanneer is het beste tijdstip om te sproeien?

Het tijdstip van het besproeien van je gazon is heel belangrijk. Zo is het in de ochtend het meest efficiënt om te sproeien. De zon staat dan nog niet op haar hoogtepunt. Als de zon 's middags op haar hoogtepunt staat, verdampt het sneller en is de kans op verbranding van het gazon groot. Wanneer je in de avond sproeit, is de kans groot dat het water nog niet is opgedroogd voordat de nacht valt.

Pop-up sproeiers

Pop-upsproeiers zijn razend populair. In tegenstelling tot andere sproeiers zijn de pop-upsproeiers alleen zichtbaar als de waterdruk ingeschakeld wordt. Zo geeft de pop-upsproeier je tuin een nette uitstraling. Als de pop-upsproeier uitgeschakeld staat liggen de sproeiers onder het maainiveau, zodat de grasmaaier geen schade kan veroorzaken.

 

Wat zijn pop-up sproeiers?

Pop-up sproeiers zijn sproeiers die ondergronds zijn ingebouwd en omhoogkomen wanneer ze worden ingeschakeld. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het besproeien van grote oppervlakten zoals gazons, parken en sportvelden. De sproeiers kunnen in verschillende maten en vormen worden geleverd, afhankelijk van de toepassing en de gewenste sproeipatronen.

 

Voordelen van pop-up sproeiers

Het gebruik van pop-up sproeiers biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bovengrondse sproeiers, waaronder:

  • Nette uitstraling: Pop-up sproeiers zijn verborgen in de grond wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor het gazon er netjes uitziet zonder storende sproeiers.
  • Besparing van water: Deze sproeiers zijn ontworpen om water efficiënt te gebruiken. Ze zorgen voor een gelijkmatige verdeling van water en hebben minder kans op verdamping of verlies van water door wind.
  • Langere levensduur: Een pop-up sproeier is minder gevoelig voor beschadiging dan bovengrondse sproeiers, omdat deze niet wordt blootgesteld aan externe factoren zoals voetverkeer of maaiers.

 

Het aanleggen van pop-up sproeiers

Bij het aanleggen van pop-up sproeiers is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals waterdruk, sproeipatronen en grondsoort. Het is raadzaam om hierbij de hulp in te schakelen van een specialist zoals Onlineberegening.nl. Wij helpen jou met deskundig advies, zo ben jij verzekerd van de juiste aankoop!

Pop-up sproeier type 5004

De pop-up sproeier type 5004 is een van onze bestsellers. Deze sproeier heeft een geavanceerde sproeikop die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van water over het te besproeien oppervlak.

De sproeier heeft een bereik van 6,1 tot 15,2 meter en is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft deze pop-up sproeier een lange levensduur en een hoge weerstand tegen beschadiging.

 

Complete pop-up sproeierset

Naast het type 5004 bieden we ook een complete pop-up sproeierset aan die alles bevat wat je nodig hebt om een professioneel sproeisysteem aan te leggen. De set is zeer geschikt voor middelgrote tot grote tuinen, sportvelden en parken. Met de complete pop-up sproeierset kun je een groot oppervlak besproeien zonder dat je hier veel tijd en moeite in hoeft te steken.

De set bestaat uit verschillende onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle installatie. Zo bevat de set 2 tot 12 pop-up sproeiers, hiermee kun je een groot gebied besproeien zonder dat je last hebt van overlappingen of kale plekken in het gazon.

 

Waarom bestellen bij Onlineberegening.nl?

Als klant bij Onlineberegening.nl profiteer je van verschillende voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  1. Ruim assortiment: Bij Onlineberegening.nl vind je een uitgebreid assortiment aan beregeningsproducten. Van pop-up sproeiers en sectorsproeiers tot complete beregeningssets en irrigatiesystemen.
  2. Hoge kwaliteit: Wij bieden enkel producten van hoogwaardige kwaliteit aan. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale prestaties van je beregeningssysteem.
  3. Snelle levering: Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd.
  4. Persoonlijke service: Ons team van beregeningsexperts staat altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste producten.
  5. Scherpe prijzen: Bij Onlineberegening.nl profiteer je van scherpe prijzen voor hoogwaardige beregeningsproducten. Zo hoef je niet te veel te betalen voor de beste kwaliteit.

Waar wacht jij op? Bestel nu eenvoudig jouw nieuwe pop-up sproeier bij Onlineberegening.nl!