Complete beregeningsset online kopen

Op zoek naar een makkelijke manier om een beregeningssysteem te installeren op je tuin of gewassen? Maak kennis met de complete beregeningssets van Onlineberegening.nl. Deze sets bevatten alles om de installatie van bijvoorbeeld een automatisch beregeningssysteem compleet te maken. De complete beregeningssets zijn zorgvuldig samengesteld om aan jouw wensen of die van de klant te voldoen. Bekijk op deze pagina snel de verschillende complete sets die wij aanbieden en bestel jouw favoriet. 

Verder lezen

61 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Op welke manier het beregeningsstation inschakelen?

Schakel de beregeningsstation in door middel van de 230V-stekker en stel de beregeningscomputer handmatig of door middel van de wifimodule in de gewenste programma's en tijden.

Welke diameter slang aan beregeningsstation koppelen?

Om een slang aan de magneetkleppen van de beregeningsstation te koppelen, is het gebruik van een tyleen puntstuk buitendraad 1" een vereiste. De uitgangen van de magneetkleppen hebben aan 1" binnendraadaansluiting, waar de buitendraad van de puntstuk op aangesloten kan worden. De tyleenzijde kan je naar wens bepalen. Bijvoorbeeld; heeft de slang een diameter van 32 mm? Gebruik dan een tyleen puntstuk buitendraad | 32 mm x 1".

Waartoe dienen de magneetkleppen op het beregeningsstation?

De magneetkleppen dienen als hulpmiddel voor het selecteren van groepen in de beregeningsinstallatie. Bij twee magneetkleppen bestaat de beregeningsinstallatie uit twee zones, maar bij acht kleppen uit acht zones. Zo kan je naar wens bepaalde groepen wel of niet laten beregenen. Deze kleppen staan allemaal in verbinding met de beregeningscomputer.

Is het standaard waar de pop-upsproeier op staat verstelbaar?

De standaard is niet verstelbaar, zo vormt het een stevige en robuuste basis wat tegen alle weersomstandigheden zoals storm bestend is. Wij bieden drie verschillende hoogtes aan, van een halve tot en met anderhalve meter. Toch liever een andere hoogte bestellen? Indien gewenst leveren wij maatwerk. Neem contact op met onze klantenservice.

Complete beregeningsset online kopen

Voordelen van een complete beregeningsset

De voorgemonteerde sets hebben een aantal voordelen. Voorgemonteerde beregeningssets zijn kant-en-klaar, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op het afzonderlijk bestellen en samenstellen van de verschillende onderdelen van het systeem. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren, want je hebt alle onderdelen al in huis. Ook hoef je niet lang na te denken over de benodigde losse onderdelen.

Ontdek ons aanbod

Met onze ruim 10 jaar ervaring in de branche hebben wij zorgvuldig verschillende complete beregeningssets samengesteld. We laten je graag kennismaken met een aantal productsets uit ons aanbod:

  • Compleet verdeelstation | 2 tot 8 kleppen: Dit automatische beregeningssysteem heeft als grote voordeel dat je niet meer handmatig hoeft te besproeien. Dit bespaart veel tijd. Je hoeft er zelfs niet voor thuis te zijn om je tuin te laten beregenen!
  • Complete druppelbevloeiingsset: Dankzij deze set ben je in één keer klaar. Je kan direct aan de slag met het aanleggen van een druppelslang in je tuin of gazon.

Bekijk op deze pagina ons complete aanbod beregeningssets en kies hetgene wat aansluit bij jouw wensen of die van de klant. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact met ons op!

Stel je vraag

Als je de beregeningsset hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet bestel je deze eenvoudig en snel via Onlineberegening.nl. Je geniet van een snelle verzending. Als je haast hebt kan je er voor kiezen om je bestelling met spoed te verzenden tegen een meerprijs. Kom je er niet helemaal uit? Geen nood! Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Wij adviseren je graag! Je kan ons eenvoudig bereiken per WhatsApp of stuur ons een mail via [email protected].