Hoge kwaliteit tyleenslangen en tyleenkoppelingen voor jouw tuin!

Tyleenslangen en koppelingen zijn slangen en verbindingstukken die gemaakt zijn van tyleen en PP, een synthetisch kunststof materiaal dat sterk, flexibel en bestand is tegen chemische stoffen. Je kunt tyleenslangen en koppelingen gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals het aanleggen van een beregeningssysteem in je tuin of het transporteren van chemicaliën binnen een industriële omgeving. Tyleenslangen en koppelingen worden vaak gebruikt omdat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en druk en een lange levensduur hebben. Dit maakt ze geschikt voor vele toepassingen en zijn ze vaak de voorkeur boven slangen en koppelingen van andere materialen. Lees verder of bekijk onze producten direct op deze pagina.

Verder lezen

45 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Hoe leg ik een tyleenslang aan?

Door middel van de tyleenkoppelingen kan je een tyleenslang verbuigen, aftakken, verbinden en afsluiten. Bij de koppelingen kan je in de omschrijving een handleiding vinden waarin je kan lezen hoe dat bij de tyleenkoppeling verloopt.

Heeft de tyleenslang een KIWA-keurmerk?

De tyleenslangen op onze webshop hebben geen KIWA-keurmerk. Om deze reden raden wij het af om drinkwater in de leiding te vervoeren.

Hoge kwaliteit tyleenslangen en tyleenkoppelingen voor jouw tuin!

Tyleen/PE slangen

In een beregeningssysteem worden tyleenslangen gebruikt voor het transporteren van water van de waterbron naar de druppelaars of sproeiers die het water afgeven aan de planten. Tyleenslangen zijn daarvoor geschikt vanwege hun sterkte, flexibiliteit en bestandheid tegen chemische stoffen.

Tyleen/PE koppelingen

Tyleen koppelingen zijn verbindingstukken die gebruikt worden in beregeningssystemen om slangen met elkaar te verbinden of om aan te sluiten op andere onderdelen van het beregeningssysteem, zoals sproeiers of druppelaars. Je kan er een leiding mee aftakken, verbuigen of afsluiten.

Tyleen/PE draadfittingen

Om een overgang te creëren van tyleen naar schroefdraad of andersom, maak je gebruik van tyleen/PE draadfittingen.

Bestel direct online

Heb jij een tyleen slang of tyleen koppeling nodig voor jouw klus of ga je zelf aan de slag in de tuin? Bestel je benodigdheden eenvoudig en snel op Onlineberegening.nl. Maak als hovenier een zakelijk account aan. Zo is een bestelling plaatsen nog makkelijker. Op zoek naar andere materialen voor het aanleggen van jouw beregeningssysteem? Bekijk dan ons complete aanbod en vul jouw bestelling aan. Bij ons geniet je van een snelle verzending. Spoed? Plaats dan een spoedbestelling. Hier rekenen wij een meerprijs van 25,- voor. Als je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste keuze, neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag. Stuur ons eenvoudig een berichtje via WhatsApp of stuur een mail via [email protected].