Verzenden en retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De verzendkosten bedragen:

 

0 t/m 2 kg 2 t/m 5 kg 5 t/m 10 kg 10 t/m 15 kg 15 t/m 25 kg 25 t/m 32 kg
€ 4,95 € 6,95 € 7,50 € 8,95 € 9,95 € 10,50

 

Het verzenden van pakketten en pallets verloopt via de pakketbezorger of chauffeur van GLS. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Ook is er een mogelijkheid om je bestelling binnen 1 á 2 uur kosteloos af te halen bij ons magazijn in Dodewaard. Het magazijn is geopend van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag is het magazijn geopend van 9:00 tot 12:00 uur. Mochten deze afhaaltijden niet lukken kan je altijd contact met ons opnemen. Naar wens is het in overleg mogelijk om je bestelling buiten deze afhaaltijden op te komen halen.

 

Levertijden

 

Vóór 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen is het volgende werkdag in huis. Het zal voorkomen dat de verzenddienst te maken heeft met drukke perioden, waarin de levering een dag later geleverd zal worden. Is uw levering na 5 dagen nog steeds niet binnen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heeft u uw bestelling dezelfde dag al nodig en is het product op voorraad? Tegen een meerprijs van € 25,- kunnen wij de bestelling dezelfde dag nog bij u thuis bezorgen. Neem in dit geval contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit gaat als volgt in zijn werk:

 

  • Download onze retourformulier en vul deze volledig in. Zonder bijgevoegde en geen volledig ingevulde retourformulier kunnen wij de retourzending niet aannemen.
  • Pak de producten zover mogelijk in originele staat en verpakking in een doos. Mocht het artikel beschadigd zijn, dan berekenen wij deze waardevermindering aan u door. Behandel dus het product met zorg en zorg ervoor dat het product bij een retour goed verpakt is.
  • Voeg het ingevulde retourformulier in de verpakking.
  • Plak het meegeleverde retourformulier goed zichtbaar op de doos.
  • Lever het pakket in bij het postkantoor en bewaar het verzendbewijs goed.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

 

Materiaal over?

 

Heb je materialen over? Restanten van leidingen, slangen en buizen nemen wij niet retour.