Beregeningscomputers | RainBird & Hunter

Bestel de beregeningscomputer van het merk Rainbird of Hunter voor een geautomatiseerde werking van je beregeningsinstallatie. Zo hoef je geen moeite te doen voor het handmatig beregenen van je tuin, waardoor je veel tijd bespaart. Ook als je thuis niet aanwezig bent, kan je de beregeningscomputer automatisch zijn werking laten uitvoeren door middel van een WIFI-module.

16 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Hoeveel programma's heeft de beregeningscomputer?

De beregeningscomputer van het merk Rainbird heeft vier tot acht programma's welke handmatig als automatisch door middel van een wifimodule toegevoegd kan worden. 

Wat als de stroom uitvalt?

Als de stroom uitvalt, hoef je je geen zorgen te maken over de beregeningscomputer. In de beregeningscomputer vind je twee AAA-batterijen welke datum, tijd en programma's vast houden bij een stroomstoring. Zo kan de beregeningscomputer toch in werking blijven en hoef je je geen zorgen te maken.

Hoeveel starttijden heeft de beregeningscomputer per dag?

De beregeningscomputer heeft zes starttijden per station per dag. Zelf kan je de starttijden en programma's naar wens instellen. Door middel van onze WiFi-module  kan je via een app op je telefoon selecteren wanneer je de tuin beregent wil hebben. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »