PVC buizen & PVC hulpstukken kopen

PVC buizen & hulpstukken nodig voor de aanleg van jouw beregeningssysteem? Ook deze producten vind je bij Onlineberegening.nl. PVC buizen en koppelingen zijn sterk en bestand tegen een hoge werkdruk, wat ze geschikt maakt voor gebruik in beregeningssystemen. Dankzij de diverse lijmhulpstukken heb je de PVC buizen binnen no-time geïnstalleerd. Natuurlijk zijn onze PVC buizen en PVC hulpstukken geschikt voor veel meer klussen. Meer weten over ons aanbod? Lees verder of bekijk onze producten op deze pagina.

Verder lezen

53 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Kan je een PVC buis buigen?

Een PVC buis kan uit zichzelf niet buigen, omdat er dan al snel schade optreedt. Door middel van onze PVC koppelingen kan de PVC buis wel verbuigen, aftakken of verbinden. Op de productpagina's van de koppelingen staat er per artikel hoe dit het beste in zijn werking gaat.

Zijn de PVC buizen en koppelingen bestand tegen een hoge druk?

De PVC buizen hebben een werkdruk van 10 bar en PVC koppelingen zijn bestand tegen een hoge werkdruk van maar liefst 16 bar. 

 

PVC buizen & PVC hulpstukken kopen

Ontdek ons aanbod

In ons aanbod vind je alles wat je nodig hebt om je installatie met PVC compleet te maken. Zo vind je buizen, maar ook diverse soorten hulpstukken. Een aantal categorieën wat je uit kan kiezen zijn:

  • PVC buizen: In ons aanbod vind je PVC buizen met een druk van 10 bar. Zo zorg je ervoor dat water en voeding vervoerd wordt zonder schade.
  • PVC koppelingen: Om PVC buizen en koppelingen met elkaar te verbinden maak je gebruik van koppelingen. 
  • PVC draadfittingen: Om de overgang tussen buis en schroefdraad te maken plaats je een draadfitting.
  • PVC lijm & montage: Als je een koppeling wilt plaatsen ontvet je eerst de buis om vervolgens lijm of tape toe te voegen. De materialen hiervoor vind je in deze categorie.

Ben je op zoek naar een specifieke maat? Maak dan eenvoudig gebruik van het filter aan de linkerkant van deze pagina. Hier kan je kiezen uit diverse afmetingen. Voor vragen over de producten mag je contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over onze producten en de toepassingen hiervan.

Bestel je PVC benodigdheden eenvoudig online

Heb je de PVC buizen en hulpstukken gevonden die aan jouw wensen voldoen? Plaats deze dan eenvoudig in je winkelwagen. Bekijk ons ruime aanbod op onze webshop en vul jouw bestelling aan. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze complete beregeningssets. Zo ben je gelijk klaar om aan je klus te beginnen, wel zo makkelijk. Heb je behoefte aan advies? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op door een berichtje te sturen via WhatsApp of stuur ons een mail via [email protected]. Wij helpen je graag.