Tyleen/PE draadfittingen

Heb je een overgang nodig van tyleen/PE leiding naar schroefdraad? Maak gebruik van onze tyleen/draadfittingen. Bekijk hier ons assortiment met de tyleen/PE draadfittingen van het merk Plasson.

Verder lezen

21 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wanneer een tyleen draadkoppeling toepassen?

Een tyleen koppeling met aan de ene zijde een tyleenaansluiting en aan de andere zijde een schroefdraadfitting kan je toepassen wanneer er een verloop gemaakt moet worden van een tyleenslang naar schroefdraad. Bijvoorbeeld: Je wilt een tyleenslang aansluiten aan de pomp en de tyleenkoppeling verbinden aan de schroefdraad van de terugslagklep.

Welke maat koppeling heb ik nodig?

Weet je niet welke maat je nodig hebt? Bij een tyleenslang dient de diameter van de slang vanzelfsprekend hetzelfde te zijn als de tyleenkoppeling, waardoor je een waterdichte verbinding creëert.

Waarmee stevige verbinding maken?

Heb je een tyleenslang welke je met een binnendraad kan verbinden? Gebruik tape welke je aan de schroefdraadfitting kan verbinden om vervolgens een tyleenslang te koppelen.

Tyleen/PE draadfittingen

Wat is een tyleen draadkoppeling?

Heb je je ooit afgevraagd hoe water efficiënt door je beregeningssysteem stroomt? De echte sterren achter de schermen zijn de tyleen draadkoppelingen. Deze kleine maar krachtige onderdelen zijn essentieel voor een soepele werking van jouw beregeningssysteem. Een tyleen draadkoppeling zorgt voor een waterdichte verbinding tussen de tyleenslang en de schroefdraadfitting in je beregeningsinstallatie. Zonder deze koppeling zou je te maken krijgen met waterlekkage en inefficiënte beregening.

 

Het gebruik van een tyleen draadkoppeling

Tyleen draadkoppelingen worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële beregeningsinstallaties. Ze worden voornamelijk gebruikt om een lekvrije verbinding te maken tussen de tyleenslang en andere onderdelen van je beregeningssysteem. Ze zijn essentieel in situaties waar een sterke, duurzame en betrouwbare verbinding nodig is.

 

Een stevige verbinding maken met tyleen draadkoppelingen

Het maken van een stevige verbinding met een tyleen draadkoppeling is eenvoudiger dan je denkt. Je hebt eerst je tyleenslang nodig, die je in de koppeling plaatst. Daarna draai je de fitting vast op de draad van de koppeling. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat de verbinding strak en veilig is om lekken te voorkomen.

 

Het verschil tussen buitendraad en binnendraad

Bij tyleen draadkoppelingen is het belangrijk om het verschil te kennen tussen een buitendraad en een binnendraad. Een tyleen puntstuk met buitendraad is ontworpen om in een fitting met binnendraad te worden gedraaid. Het wordt vaak gebruikt in situaties waar een male-to-female verbinding nodig is. Een tyleen puntstuk met binnendraad daarentegen, werkt precies het tegenovergestelde. Het is bedoeld om een fitting met buitendraad te accepteren. Het is essentieel om het juiste type draadkoppeling te kiezen op basis van jouw specifieke behoeften om een efficiënt en effectief beregeningssysteem te garanderen.

 

Het assortiment

Online Beregening biedt een breed scala aan tyleen draadkoppelingen om aan al je beregeningsbehoeften te voldoen. Onze draadkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en typen, zodat je altijd de perfecte pasvorm voor je systeem kunt vinden. Al onze producten zijn van topkwaliteit en ontworpen om optimale prestaties en duurzaamheid te bieden.

 

Kies voor Online Beregening

Als het gaat om beregeningsoplossingen, is Online Beregening jouw betrouwbare partner. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf met een uitgebreide ervaring in de sector. Ons team van gespecialiseerde professionals staat altijd klaar om je te helpen met al jouw vragen over beregening.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment van topkwaliteit beregeningsmaterialen, waaronder tyleen draadkoppelingen, beregeningssets, druppelslangen, sproeiers en nog veel meer. We hebben ook exclusieve aanbiedingen en kortingen voor hoveniers die een account bij ons hebben. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment tyleen draadkoppelingen, vind de perfecte match voor jouw beregeningssysteem en plaats vandaag nog je bestelling. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op!