Bestel accessoires voor een complete beregeningsinstallatie!

Bestel nu de handige accessoires voor een complete beregeningsinstallatie. Denk bijvoorbeeld aan een kniptang waarmee je de gewenste lengte van een buis kan bepalen om vervolgens met een afbramer de bramen te verwijderen. Bekijk meerdere accessoires op deze pagina. Heb je een vraag over de toepassing hiervan? Neem dan contact op met onze specialisten.

24 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wanneer gebruik je de accessoires?

Indien je de beregeningsinstallatie gaat aanleggen zijn de accessoires handige hulpmiddelen voor een efficiënte aanleg. Denk bijvoorbeeld aan een montagesleutel welke de wartel van een tyleenkoppeling strakker aandraait of een buisklem wat mogelijk maakt om een druppelslang op hoogte te plaatsen. Zo zijn er diverse doeleinden waarbij deze accessoires een toevoeging vormen.

Welke accessoires toepassen tegen het verschuiven van druppelslang?

Een druppelslang druppelt op de plaatsen waar de slang word neergelegd. Wanneer de druppelslang verschuift geeft de druppelslang water op ongewenste vlakken. Pas daarom altijd grondpennen toe wat het verschuiven van druppelslangen tegengaat. Als je een druppelslang op hoogte wil plaatsen is het gebruik van buisklemmen een optie. Deze buisklemmen maken het mogelijk om een druppelslang stabiel tegen een muur of stellage te plaatsen.