Geka koppelingen

Geka koppelingen, ook wel bekend als GK koppelingen, zijn een belangrijk onderdeel van elk beregeningssysteem. Deze hoogwaardige koppelingen bieden een betrouwbare verbinding tussen beregeningsslangen, waardoor een efficiënte en lekvrije doorstroming van water mogelijk wordt gemaakt. Bij Onlineberegening.nl bieden we een uitgebreid assortiment Geka koppelingen aan die aan al je behoeften voldoen!

 

Verder lezen

3 products

Meest gestelde vragen

Kom je er niet uit? Vraag het de specialist

Wat is de maximale werkdruk van de geka koppeling?

De maximale werkdruk van de geka koppelingen in ons assortiment verduren een maximale werkdruk van 12 bar. 

 

Wat is de nokafstand van de geka koppeling?

De nokafstand van de geka koppelingen is 40. Dit betekent dat de snelkoppelingen zonder problemen op elkaar gecombineerd kunnen worden. Denk aan een slangtule van 3/4" welke gekoppeld kan worden aan een geka koppeling met tule van 1".

Geka koppelingen

Wat is de functie van een GK koppeling?

Geka koppelingen, ook wel bekend als GK koppelingen, zijn ontworpen om slangen en leidingen met elkaar te verbinden op een snelle, eenvoudige en lekvrije manier. Ze worden veel gebruikt in beregeningssystemen, tuinbouw, landbouw en industrie. Het belangrijkste doel van een Geka koppeling is om een waterdichte verbinding tot stand te brengen tussen twee stukken slang of tussen een slang en een ander irrigatiecomponent, zoals een sproeier of een kraan. Dankzij hun gebruiksvriendelijke ontwerp zijn Geka koppelingen ideaal voor zowel professionele tuiniers als hobbyisten.

 

Verschillende formaten Geka koppelingen

Geka koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten om aan de diverse behoeften en toepassingen te voldoen. Met deze verschillende formaten kun je de juiste Geka koppeling kiezen die past bij de diameter van je slangen en de specifieke eisen van je beregeningssysteem. De meest voorkomende formaten zijn:

  • Geka koppeling 3/4
  • Geka koppeling 1/2
  • Geka koppeling 1.1/2
  • Geka koppeling 1.1/4

 

Buitendraad of binnendraad: Welke kies je?

Bij het selecteren van Geka koppelingen is het belangrijk om te bepalen of je een buitendraad of binnendraad nodig hebt. Buitendraad koppelingen hebben schroefdraad aan de buitenkant en worden gebruikt om slangen met interne schroefdraad te verbinden, terwijl binnendraad koppelingen schroefdraad aan de binnenkant hebben en worden gebruikt voor slangen met externe schroefdraad. Zorg ervoor dat je de juiste koppelingen kiest die compatibel zijn met je bestaande beregeningssysteem om een ​​optimale pasvorm en prestaties te garanderen.

 

De voordelen van Onlineberegening.nl

Bij Onlineberegening.nl geniet je van verschillende voordelen die het winkelen bij ons tot een aangename ervaring maken:

  1. Uitgebreid assortiment: We hebben een breed assortiment aan Geka koppelingen van verschillende formaten, zodat je altijd de juiste koppelingen kunt vinden die perfect passen bij jouw beregeningssysteem. Ook voor slangen en sproeiers kun je bij ons terecht.
  2. Kwaliteit en betrouwbaarheid: We streven naar hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, zoals Geka, om ervoor te zorgen dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van onze producten.
  3. Scherpe prijzen: Bij ons geniet je van concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen. Zo zorgen we ervoor dat je de beste waarde krijgt voor je geld.
  4. Snelle levering: We begrijpen dat je niet wilt wachten op je bestelling. Daarom zorgen we voor een snelle levering, zodat je jouw Geka koppelingen snel in huis hebt.

 

Geka koppelingen kopen bij Onlineberegening.nl!

Of je nu een ervaren tuinier bent of een professionele hovenier, bij Onlineberegening.nl vind je alles wat je nodig hebt om je beregeningssysteem te optimaliseren. Ontdek ons uitgebreide assortiment Geka koppelingen en profiteer van hoogwaardige producten, uitstekende service en snelle verzending. Neem bij vragen of behoefte aan advies vooral contact met ons op. Bestel vandaag nog je Geka koppelingen en maak van je beregeningsproject een succes!