Hoe kun je tuin bewateren tijdens vakantie?

  • Geplaatst op
  • Door Onlineberegening.nl
Hoe kun je tuin bewateren tijdens vakantie?

Laat zonder zorgen je tuin achter tijdens vakantie

De zomer is aangebroken! Het seizoen van lange zonnige dagen en vakanties. Terwijl we genieten van het mooie weer moeten we ook denken aan de gezondheid van onze tuin. Tijdens de vakantie kun je aan je buren vragen of zij de tuin water willen geven, maar je kunt je tuin ook automatisch water laten geven tijdens je afwezigheid, zonder dat jij of je buren er omkijken naar hebben.

 

 

 

 

Dé oplossing: een automatisch beregeningssysteem

Wil je zeker weten dat jouw tuin groen en gezond blijft tijdens de vakantie? Met ons Rainbird beregeningssysteem geef je jouw tuin verrassend eenvoudig water, zonder dat je hiervoor hulp hoeft in te schakelen. Het vergt wel eenmalige voorbereiding. Met een ondergronds leidingnetwerk van tyleenslangen vorm je de basis voor de aanleg van een beregeningsinstallatie. Vervolgens verbind je de leidingen met de benodigde sproeiers of een druppelsysteem.

 

Automatische besturing

Met ons compleet voorgemonteerde beregeningssysteem van Rainbird of Hunter kun je eenvoudig jouw tuin in verschillende zones verdelen. Hierdoor kun je elke zone apart instellen en beheren, zodat je tuin altijd de juiste hoeveelheid water krijgt, zelfs als je niet thuis bent.

Met de Rainbird Wifimodule stel je eenvoudig vanaf een afstand de beregeningsinstallatie in met behulp van je smartphone. Ook al zit je aan de andere kant van de wereld, jij hebt de controle over de waterafgifte in je tuin.

 

 

RainBird WIFI-module voor beregeningscomputer | LNK2

 

 

 

Verschillende manieren beregenen

Jouw tuin kan op diverse manieren worden beregend. Zo heb je bij een border een druppelslang nodig voor het behoud van jouw planten. Deze methode zorgt ervoor dat de planten geleidelijk en efficiënt water krijgen, wat vooral gunstig is voor gevoelige plantensoorten. Voor een gazon of grotere oppervlakken kun je beter kiezen voor sproeiers, die een gelijkmatige verdeling van water over het hele gebied garanderen. Dit is ideaal om het gras gezond te houden tijdens warme zomerdagen.

Bestel onze complete beregeningssets. Deze sets bevatten alle materialen om de installatie van een automatisch beregeningssysteem compleet te maken. De complete beregeningssets zijn zorgvuldig samengesteld om aan jouw wensen te voldoen.

 

 

 

 

Automatische beregeningssysteem aanschaffen?

Overweeg je een automatisch beregeningssysteem voor jouw tuin aan te schaffen? Weet je niet welke materialen je nodig hebt? Vraag dan een gratis beregeningsplan aan en laat je adviseren door onze experts. We staan klaar om je te helpen jouw tuin moeiteloos groen en gezond te houden met hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een offerte voor jouw beregeningsinstallatie.